Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
TurboPL [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 01 Lis 2011 01:09 [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta   Postaw piwo autorowi tego posta

Już od 2 dni szukam po forum tylko ten bass boster a ja bym chciał, żeby telefon grał głośniej bo korektor niedziała od połowy w górę i niewiem co zrobić.

Szukasz więc piszemy w dziale szukam. Proste // Jackson

Laki1231 [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 01 Lis 2011 02:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Nie, że nie działa tylko na głośnikach nie będzie różnicy dopiero na słuchawkach.

TurboPL [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 01 Lis 2011 04:57   Postaw piwo autorowi tego posta

A więc może źle napisłaem albo źle zrozumiałeś ja chce żeby grał głośniej a bassbost i tak niedziała nieważne na jakich słuchawkach [włączyłem w rompatcher ]

sadam81 [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 01 Lis 2011 05:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Nie ma żadnej modyfikacji do tego.

Laki1231 [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 01 Lis 2011 05:46   Postaw piwo autorowi tego posta

TurboPL, nie da się zrobić żeby grał głośniej nie kapujesz tego czy jak. Musiałbyś większe napięcie podać a wtedy się spali.

TurboPL [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 01 Lis 2011 06:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Chodzi o to, że na słuchawkach gra bardzo naprawde bardzo cicho a normalnie bez słuchawek głośno.

Casaya [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 01 Lis 2011 07:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
TurboPL, sluchawki jakies standardowe?
jak jakies basowe duze to beda graly cicho bo telefon nie pociagnie

Laki1231 [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 01 Lis 2011 08:51   Postaw piwo autorowi tego posta

radziubaker, to jest fakt sprawdziłem na swoich i bez basu bardzo głośno grają.

TurboPL [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 01 Lis 2011 09:52   Postaw piwo autorowi tego posta

standardowe mam i od samsunga i od lg i tak samo cicho co zrobić przełanczałem nawet na telefon tekstowy czy jakoś tak niepomaga.

Casaya [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 01 Lis 2011 11:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
TurboPL, to nie zawsze wina softa.moze masz gniazdo uszkodzone.

Laki1231 [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 02 Lis 2011 07:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Albo coś na płycie nawet

TurboPL [X6] Szukam jakiegoś patcha na głośniejsze granie czy coś ta Napisany: 02 Lis 2011 03:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Może dlatego chcę to sprawdzić jakimś patchem który zwiększy troszkę napięcie albo coś ja się nieznam na tym dobrze więc was proszę o pomoc.