| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| TurboPL | |
|
| Już od 2 dni szukam po forum tylko ten bass boster a ja bym chciał, żeby telefon grał głośniej bo korektor niedziała od połowy w górę i niewiem co zrobić. Szukasz więc piszemy w dziale szukam. Proste // Jackson _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie, że nie działa tylko na głośnikach nie będzie różnicy dopiero na słuchawkach. _________________ |
||
| TurboPL | |
|
| A więc może źle napisłaem albo źle zrozumiałeś ja chce żeby grał głośniej a bassbost i tak niedziała nieważne na jakich słuchawkach [włączyłem w rompatcher ] _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Nie ma żadnej modyfikacji do tego. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| TurboPL, nie da się zrobić żeby grał głośniej nie kapujesz tego czy jak. Musiałbyś większe napięcie podać a wtedy się spali. _________________ |
||
| TurboPL | |
|
| Chodzi o to, że na słuchawkach gra bardzo naprawde bardzo cicho a normalnie bez słuchawek głośno. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| TurboPL, sluchawki jakies standardowe? jak jakies basowe duze to beda graly cicho bo telefon nie pociagnie _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, to jest fakt sprawdziłem na swoich i bez basu bardzo głośno grają. _________________ |
||
| TurboPL | |
|
| standardowe mam i od samsunga i od lg i tak samo cicho co zrobić przełanczałem nawet na telefon tekstowy czy jakoś tak niepomaga. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| TurboPL, to nie zawsze wina softa.moze masz gniazdo uszkodzone. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Albo coś na płycie nawet _________________ |
||
| TurboPL | |
|
| Może dlatego chcę to sprawdzić jakimś patchem który zwiększy troszkę napięcie albo coś ja się nieznam na tym dobrze więc was proszę o pomoc. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Czy Google Play to coś więcej niż tylko zmiana nazwy? |
Newsy | Laki1231 | |
Coś się kończy, coś zaczyna ... |
Newsy | ziomek | |
[C7] Granie w internecie |