| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomo¶ć | |
|---|---|---|
| drago_o | |
|
| Problem jest do¶ć dziwny... występuje tylko i wył±cznie po wysłaniu SMS'a... Mianowicie... wysyłam sobie SMS'a i telefon normalnie pracuje, dalej z niego korzystam nic się nie dzieje i po chwili wykonuje sie restart, przyciemnia sie po prostu ekran w trakcie pracy i nagle na nowo sie uruchamia... (wnioskuje ze to miękki restart bo nie ż±da ode mnie kodu pin) czy ktos wie o co chodzi?? czy to może być bł±d softu?? i jak go przeinstalować jesli to może pomóc?? |
||
| Jack | |
|
| Twój telefon nie wykonuje miękkiego restartu tylko po prostu restart. Wgraj na nowo soft. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| drago_o | |
|
| no oki a jak go wgrać? nigdy nei zmieniałem softu w fonie... i jedno pytanie czy wszystko co mam na wbudowanej pamieci zostanie czy sie skasuje?? (X6 ma pamiec telefonu i wbudowane mass memory) | ||
| Jack | |
|
| 2 sposoby: www.symbiane.pl/aktualiza...ater-vt7823.htm www.symbiane.pl/wgrywanie...0744-vt7826.htm Za pomoc± 2 sposobu stracisz wszystko z pamięci telefonu a za pomoc± 1 sposobu stracisz kontakty, sms itd _________________ |
||
| drago_o | |
|
| sposób pierwszy jest juz nieaktualny... PC Suit nie obsługuję aktualizacji oprogramowania dla nowych telefonów a Ovi ma funkcje aktualizacji ale tylko oferuje wgrywanie latek... nie da się przeinstalować całego oprogramowania... druga metodę będę zaraz sprawdzał... znalazłem na stronie nokii osobny program który działa na zasadzie tego z PC Suit ale mam już najnowsze oprogramowanie więc nic nim również nei zdziałałem... teraz czas na t± metodę nr 2... mam pytanie do sposobu 2: Opis:
czy mam samemu skads pobrac soft do telefonu czy jak?? |
||
| Jack | |
|
| Tak. Za pomoc± navfirm lub z blue nokia.com _________________ |
||
| drago_o | |
|
| Wszystko gotowe... jak narazie sie nie restartuje... dodam, że przy 2 metodzie użyłem nowszego Phoenixa 2010 i nie straciłem żadnych danych/kontaktów/smsów/zainstalowanych programów z telefonu... za to soft się przeinstalował i jak narazie działa... nawet tapeta została ta co miałem pozdrawiam i dziękuje :* Więc zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
SprawdĽ jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[N73] GG w Orange1.1.1 co jaki¶ czas się wył±cza |
Pytania i Problemy z telefonami | Icnk96I | |
[N79] Telefon restartuje się |
Pytania i Problemy z telefonami | macia0000 | |
[n96] Telefon sam się restartuje |
Pytania i Problemy z telefonami | Deathes | |
[5800] Telefon samoczynnie się restartuje. |
Pytania i Problemy z telefonami | sznoruwa9 | |
[5530 XM] Telefon się restartuje i trzeszcz± gło¶niki |
Pytania i Problemy z telefonami | zagadka | |
nokia n82 restartuje się |