Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
Elektronik [x6] znikniecie rompatchera Napisany: 15 Lip 2011 03:10 [x6] znikniecie rompatchera   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam! Dzisiaj po aktualizacji mojej nokii x6 z softu v31 do v32 zniknął mi rompatcher. Chciałem go zainstalować ale pisze że jest wbudowany a go nie ma. Znowu hakować telefon? Bo tak nie da sie nic zainstalować. Czyżby powodem mogłoby być że aktualizowalem przez nokia software updater? wcześniej hakowałem przez jafa
patrikos23 [x6] znikniecie rompatchera Napisany: 15 Lip 2011 03:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Po aktualizacji softu potrzeba go go shackować od nowa.

Elektronik [x6] znikniecie rompatchera Napisany: 15 Lip 2011 04:50   Postaw piwo autorowi tego posta
Gdybym to wcześniej wiedział wogóle bym nie aktualizował kod emotikony: :thumbdown: Ale trudno, hackowanie trudne nie jest kod emotikony: :P
Laki1231 [x6] znikniecie rompatchera Napisany: 15 Lip 2011 04:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Nie do końca prawda jak hakowałeś metoda podstawiania specjalegon pliku przy wgrywaniu softa, lub prawdopodobnie przy jakiej kolwiek innej metodzie hak po aktualizacji powinien zostać, na X6 zawsze mi zostawał kod emotikony: ;)

Baton [x6] znikniecie rompatchera Napisany: 15 Lip 2011 05:12   Postaw piwo autorowi tego posta

no ale może na jego fonie nie zostaje kod emotikony: :) zhackuj fona to będziesz miał Rom Patchera bo ja tak samo miałem jak innego softa wgrałem i musiałem od nowa hackować kod emotikony: :(

Casaya [x6] znikniecie rompatchera Napisany: 15 Lip 2011 05:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
Elektronik, zawsze jak hakujesz to utwórz folder PATCHES na karcie pamieci.jak zaktualizujesz możliwe ze nic nie zniknie.Napewno jak bedziesz mial patche na karcie pamieci to po hard reset hack zostanie.A teraz hackuj telefon od nowa.

kod emotikony: :P