| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| arriku | |
|
| Witam.Ja mam takie pytanie, czy mozna zwiekszyc pamiec w telefonie nokia x6.Wiem ze jest pamiec wbudowana ale moze jakos sie da.Z gory dziekuje i przepraszam za to ze nie uzywam polskich znakow ale narazie mieszkam w niemczech,mam niemiecka klawiature i nie moge ich uzywac. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.Następnym razem kosz.//patrikos23 |
||
| Jack | |
|
| Skorzystaj z programu cleaner. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Jackson on z 16gb chce powiększyć do większej pamięci;D nie ma takiej możliwości PS. tłumaczenie niemiecka klawiatura jest śmieszne ponieważ da się to zmienić na psaku zadań wybierając język polski programisty;) _________________ |
||
| drago_o | |
|
| jedyne co możesz z tym fantem zrobić to dowiedzieć się (u wujka google lub w komisie) czy bank pamięci to osobny element i ewentualnie zamówić sobie taki do wersji 32GB i wymienić... jeśli jest scalony na płycie głównej to raczej nie ma szans... lepiej wyjdzie sprzedać i kupić lepszą wersję za niewielką dopłatą... (jak coś ja chcę sprzedać swoja X6 32Gb... ale to tak off topic )_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| arriku | |
|
| Ale to jest jedyna polska strona a komputer nie moj,nie bede zmienial zeby napisac post.I mam 8gb a nie 16. Ok jedynie dziekuje Drago za podsuniecie pomyslo skorzystania z komisu... PS. Na pasku nie mam polskiego jezyka...Sa inne. Nie pisz posta pod postem w tak krótkim okresie czasu // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[XPERIA X8] Ubywa pamięci na pamięci wbudowanej |
Pytania i Problemy z telefonami | .Zeus. | |
[5230] Zwiększenie pamięci telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | chris15595 | |
Usunięcie zakładek Nokii z wbudowanej przeglądarki |
Modyfikacje | patrikos23 | |
[Nokia] Znaczne zwiększenie głośności w słuchawkach |
Pozostałe | Emil_2525 | |