| Temat Zamknięty przez: Harmattan |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| gaweleek | |
|
Mam pytanie czy istnieje możliwość dodania języka polskiego do softu ? ( nie chodzi mi tu o instalacja nowego oprogramowania) lub czy istniej możliwość "wbudowania" polskiego t9 ? |
||
| Casaya | |
|
| gaweleek, nie da sie.Jest prosty sposób by miec jezyk polski.Zmien product code swojej nokii. lista polskich productów code http://symbiane.pl/lista-...-code-vt236.htm metoda zmiany PC za pomocą JAFa http://symbiane.pl/zmiana...kii-vt20486.htm _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Był ten temat na forum, da się dać paczkę z językiem ale później są różne błędy i po co to robić jak można zmienić product code (traci się gwarancje) i zaktualizować telefon i mieć polski język, można również pobrać soft i samemu wgrać za pomocą JAF'a do telefonu. _________________ |
||
| Baton | |
|
| nie radzę bawić się z tymi paczkami itd. bo już próbowałem i tylko zwaliłem telefon. Zrób tak jak Laki napisał no chyba że nie chcesz stracić gwarancji. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak ma angielski telefon to na co mu gwarancja w POLCE _________________ |
||
| Baton | |
|
no w zasadzie masz rację chyba że wyjedzie do Angli _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Wszystko wyjaśnione. Zamykam _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.22 + Mapy PolskiNawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[c6] Jak dodać polskie menu? |
Pytania i Problemy z telefonami | Piotr010 | |
[N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura |
Pytania i Problemy z telefonami | infidel | |
[x6] Jak wgrać polski język? |