| Temat Zamknięty przez: Harmattan |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| .Zeus. | |
|
| Witam! a więc jak w temacie PRosze mi doradzić w sprawie "znikającej" pamięci w tel np po sciagnieciu plików z marketu. ( gdzie one sa zapisywane itp itd).. Jak i prosze zarówno o podanie ciekwych aplikacji na androida wymiencie moze jakie kto ma Z góry dziekuje [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 11 Lip 2011 09:20 ] Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. //Laki1231 _________________ |
||
| borek691 | |
|
| hmm.pamiec zanika z telefonu a nie z karty pamieci? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Jak ucieka z telefonu to raczej wszystko instaluje sie na pamieci telefonu.A jesli nie instaluje sie w pamieci telefonu to musisz usunąc wszystkie "coockies" z przeglądarki internetowej.A także wszystko "download" z przeglądarek.Mozliwe ze masz duzo mmsów które zajmuja pamieć telefonu. Nie wiem jeszcze jak dojsc do plików systemowych w SE bo jeszcze nie mam tego telefonu.Wiecej mogłbym pomóc jutro lub pojutrze gdy juz bede mial swoj SE Arc. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Instalki się pewnie zapisuja,takze cache _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Musisz wejść w market i przestawić pamięć zapisu. Jeśli na tel ubywa Ci pamięć w okolicach do 100kb na aplikacje to być może są to pliki które wymagają zapisu na C. Jak wgrasz najnowszego androida możesz wejść w ustawienia i zarządzanie aplikacjami będzie tam opcja przenieś na kartę pamięci. Jednak nie wszystkie będziesz mógł tak przenieść. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Dlatego na xperie ściąga się również menadżera plików, który ułatwia sprawe. Sam gdy miałem x8 musiałem przez menadżera instalować wszystko, gdyż sam telefon nic nie wykrywał. Nie było takiego bezpośredniego dostępu do karty pamięci. _________________ |
||
| Baton | |
|
Ewentualnie zainstaluj jakiś program czyszczący pamięc z syfów. Jak nie pomoże no to jedynie Hard Reset Ci zostanie _________________ |
||
| .Zeus. | |
|
ok thx panowie. a aplikacje jakieś?_________________ |
||
| Harmattan | |
|
Aplikacje ? Z android marketu pobieraj, albo z forum _________________ |
||
| .Zeus. | |
|
| a alpliakcja app2sd pro wymaga root'a? _________________ |
||
| Baton | |
|
z marketu zazwyczaj te lepsze są płatne więc na Forum zawsze możesz napisać temat w zakładce Szukam i na pewno Ci pomożemy _________________ |
||
| Harmattan | |
|
.Zeus., to nie tyczy się już tematu problemu. Problem został wyjaśniony. W razie potrzeby otwacia tematu napisz na PW _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[x6] Zwiększenie wbudowanej pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | arriku | |
Karta pamięci. |
Pytania i Problemy z telefonami | marjar2 | |
[5800] ID karty pamięci SDJak poznać swoje ID? |
Pytania i Problemy z telefonami | miechu | |
Zablokowana karta pamięci. |
Pytania i Problemy z telefonami | MaTySeK721 | |