| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ciacho | |
|
| Xpress Alarm Phone protector Aplikacja wykorzystująca czujnik ruchu. Jej działanie polega na tym, że po wyciągnięciu telefonu z kieszeni włącza się alarm o ile szybko nie odblokujemy klawiatury. Pomaga to ustrzec się przed kieszonkowcami czyhającymi na nasze multimedialne cudeńko. Waga: 148 KB Wersja: 0.1 Wymaga pythona w wersji co najmniej 1.9.4. Pobieranie / Download:
|
||
| konradkubiak | |
|
| ale jak to dziala.niby proste a ja jeszcze tego nie uruchomilem. | ||
| qwerty8624 | |
|
| Czujnik ruchu? Czyli jak idziemy to też się włącza? | ||
| Jack | |
|
Czujnik rozpoznaje wyciąganie z kieszeni i tyle _________________ |
||
| Enola Gay | |
|
Taaa. ciekawe jak. Sa miliony ruchów takich jak wyciąganie telefonu z kieszeni. Przecież to nie możliwe żeby telefon skumał co i jak _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Według mnie zmniejsza dziala to albo na jakikolwiek ruch telefonem xd albo na czujnik światła . _________________ |
||
| miechu | |
|
| Podczas próby instalacji wyskakuje mi: "Brak składnika: Python runtime...". Tutaj moje pytanie: czy wszystkie aplikacje Xpress wymagają bibliotek Pythona? Wcześniej kiedy przeglądałem te wymagające, było w nawiasie kwadratowym [Python] (oczywiście w tytule tematu). Rodzące się drugie pytanie, to czy mogę wrzucić te biblioteki nie mając złamanego symbiana? | ||
| Jack | |
|
| Nie wiem czy wszystkie ale jak przy instalacji coś jest napisane że brak składnika python for s60 czy brak składnika python runtime to oznacza że należy zainstalować pythona. Tu mnie zaskoczyłes nigdy nie zwracałem na to uwagi ale mam 70 % pewności że należy mieć złamany system_________________ |
||
| tomekm128 | |
|
| żeby działało wystarczy podpisać własnym certyfikatem i mieć zainstalowanego Python'a. Aplikacja wykorzystuje czujnik zbliżeniowy. | ||
| miechu | |
|
| @Jackson To teraz Cie jeszcze bardziej zaskoczę Nie trzeba mieć złamanego symbiana. Ponieważ również uważałem, że trzeba, postanowiłem zainstalować sobie darmową aplikację z Ovi Store, która nazywa się Scribble i zawiera biblioteki Python'a Nie wiem, czy po odinstalowaniu Python zostaje ale podoba mi się ta aplikacja mogę narysować mojej dziewczynie kilka mms'ów ;p Problem rozwiązany ;p@edit Wydaje mi się, że jest czujnik światła w kamerze do wideorozmów. Mam kaburę pionową i po wyciągnięciu z kieszeni nic się nie dzieje. Dopiero, kiedy się otworzy kaburę zaczyna wyć. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nice alarm i visula alarm |
Aplikacje Java | BoRoS | |
[2.1+] Wifi ProtectorChroń się przed atakami w sieciach Wi-Fi |
Aplikacje | patrikos23 | |
[2.1+] App Protector ProAplikacja umożliwia zablokowanie dowolnej aplikacji |
Creative Solutions Message ProtectorOchrona wiadomości |
Xpress CutXpress Cut jest aplikacją przeznaczoną do szybkiego 'wycinania' fragmentów z plików mp3 |
Aplikacje | Romuś | |
Xpress SketchDruga część świetnego programu do rysowania |
Python | Jack | |
Xpress Music |
Tematy | Jack | |
Walkman Xpress |
176x220 | Szymuś | |