| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Romuś | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ XpressCut V1.0 Xpress Cut jest aplikacją przeznaczoną do szybkiego 'wycinania' fragmentów z plików mp3, na platformę S60v5. Dzięki tej aplikacji możesz szybko stworzyć swoją melodię i przypisać ją jako dzwonek do kontaktu. Wystarczy, że otworzysz plik, zaznaczysz punkt startowy oraz końcowy, następnie wybierzesz 'save' a plik zostaje utworzony w folderze oryginalnego pliku. Program obsługuje pliki tylko ze stałym bit rate. Wymaga zainstalowanych bibliotek Python. Pobieranie / Download:
|
||
| EloDanielo | |
|
| a skad moge wziasc bibloteke Python bo ja wgrywam pisze ze czego brakuje. | ||
| Romuś | |
|
| Tutaj masz proszę Pobieranie / Download:
|
||
| MGKAIKA | |
|
Romuś napisał/a:
W w paczcejest wiele aplikacji python mozesznapisac dokladnie ktore z nich trzeba zainstalowac ??z gory dzieki |
||
| Jarmi | |
|
| Witam. Biblioteki Python zainstalowałem. W trakcie instalacji programu zgłasza jednak on brak takowych bibliotek i po ukończeniu instalacji nie da się go uruchomić. Spotkał się już ktoś z takim problemem i wie jak temu zaradzić ? P.S. opcja "złam system" na razie nie wchodzi w rachubę :> |
||
| chucky | |
|
| Jarmi, jaka wersję bibliotek pythona masz zainstalowane? _________________ |
||
| Jarmi | |
|
| leo20, instalowałem z tej paczki do której link podany jest wyżej, ma ona zdaje się nr 1.9.2 | ||
| wts1 | |
|
| Na 5230 nie dziala po wlaczeniu wyswietla sie takie cos : Pobieranie / Download:
|
||
| DSV | |
|
| A masz Pythona i biblioteki ? | ||
| wts1 | |
|
| tak mam sprubuje zreinstalowac pythona moze cos pomoze ? | ||
| Jack | |
|
| Jak nie pomoże to spróbuj innej wersji _________________ |
||
| wts1 | |
|
| nie pomoglo ;/ mam pythona 1.9.7 .. jest inna wersja tego programu ? na forum nie widze.. ok mam wersja 1.5 Pobieranie / Download:
|
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Xpress Music |
Tematy | Jack | |
Xpress SketchDruga część świetnego programu do rysowania |
Python | Jack | |
Walkman Xpress |
176x220 | Szymuś | |
New Xpress Music |
Tematy | BoRoS | |
Xpress Blue by Atlantis |
Tematy | BoRoS | |
[Java] Xpress DrumsZestaw perkusyjny do zabawy i nie tylko |
Aplikacje | deltanet | |
Cut the ropeLogiczna |
Gry | yogurt | |
Cut The RopeZręcznościowa |
Gry | Casaya | |
Cut the RopeZręcznościowa |
Gry | patrikos23 | |
Xpress Alarm Phone protectorPo wyciągnięciu telefonu z kieszeni włącza się alarm o ile szybko nie odblokujemy klawiatury |
Aplikacje | ciacho | |