Autor Wiadomość
McTroy XpressSketch Napisany: 13 Lis 2009 05:29 XpressSketch   Postaw piwo autorowi tego posta

Najnowsza wersja TUTAJ

XpressSketch v0.2

Od jakiegoś już czasu po Sieci krąży aplikacja o nazwie XpressSketch, przeznaczona dla wszystkich telefonów opartych o piątą edycję platformy S60, takich jak chociażby Nokia N97, 5800 czy X6. Jeśli czasem odkrywasz w sobie wewnętrznego artystę, XpressSketch jest narzędziem idealnym dla ciebie.

Aplikacja została przygotowana przez developera znanego jako kAIST. Mimo tego, że pobranie XpressSketch nic nie kosztuje, jest to całkiem rozbudowane narzędzie.

Developer chwali się, że jego program jest szybszy niż inne tego typu narzędzia. XpressSketch umożliwia nam na rysowanie w ponad 50 tysiącach kolorów, przy pomocy jednym z ośmiu dostępnych pędzli. Aplikacja pozwala nam na zapisywanie plików w formatach JPG oraz PNG. XpressSketch dostępny jest w języku rosyjskim oraz angielskim.

Jednak by w pełni cieszyć się z działania rysunkowego potwora, nasz telefon musi obsługiwać skrypty Pythona v1.9.7

Pobieranie / Download:
ziomek XpressSketch Napisany: 14 Lis 2009 04:00   Postaw piwo autorowi tego posta

MIRROR

Pobieranie / Download:

remix-99 XpressSketch Napisany: 29 Lis 2009 09:18 python   Postaw piwo autorowi tego posta

Kolego, skąd można pobrać tą wersję pythona na s60v5. Jeśli można prosił bym o link.
McTroy XpressSketch Napisany: 01 Gru 2009 12:32 Re: python   Postaw piwo autorowi tego posta

remix-99 napisał/a:
  • Kolego, skąd można pobrać tą wersję pythona na s60v5. Jeśli można prosił bym o link.

W tym temacie w ostatnim poście masz linka z aktualną wersją Pythona.
rolamon XpressSketch Napisany: 04 Gru 2009 08:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Zapowiada się fajnie... Tylko mam mały problem, mam Pythona v.1.9.7 ; Zainstalowałem aplikacje, jest ikonka ale się nie chce odpalić
Jakaś rada?
Brydol XpressSketch Napisany: 04 Gru 2009 01:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Spróbuj zainstalować na pamięci telefonu.

rolamon XpressSketch Napisany: 04 Gru 2009 05:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak instaluje na pamięci telefonu to w ogóle nie widzi tego...
No i teraz to całkiem... jest zainstalowane, w ustawieniach (zainstalowane aplikacje) jest, a nigdzie indziej nie da się znaleźć "x-plore" nawet tego nie wykrywa...
bartek_kubicki XpressSketch Napisany: 20 Gru 2009 08:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie mogę włączyć tej aplikacji.
Szymuś XpressSketch Napisany: 23 Gru 2009 09:26   Postaw piwo autorowi tego posta

XpressSketch

Pobieranie / Download:

Python 1.9.7

Pobieranie / Download: