| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| pawlik18 | |
|
| Wersja 1.0(5) Pobieranie / Download:
Ad.2 Ad.3 Ad.4 Ad.5 Ad.6 Ad.7 Ad.9 1. Pobieramy i instalujemy w pamięci telefonu 2. Uruchamiamy aplikację 3. Po uruchomieniu aplikacji należy kliknąć w ikonę SISX /taki puzzel/ 4. Zostawiamy ustawienia domyślne i klikamy w pierwszą linijkę 5. Musimy wybrać punkt dostępu do sieci /tylko właściwy/ 6. Zaraz po tym wskazujemy miejsce zapisu dla plików cer i key (można wskazać pamięć telefonu lub kartę pamięci) 7. Pojawią się okienka do wpisania nazwy plików /zostawiamy domyślne/ 8. Następnie aplikacja pobiera plik cer i key 9. Po zakończeniu pobierania możemy całkowicie zamknąć program. We wskazanym wcześniej miejscu znajdziemy plik cer i key Testowałem na SE VIVAZ i działa |
||
| Casaya | |
|
| Jedno pytanie.pobrałem,zainstalowałem.nie było wyboru jezyka.oczywiscie mam chinski.i nic nie kapuje _________________ |
||
| pawlik18 | |
|
| rób tak jak na zajęciach | ||
| Casaya | |
|
| pawlik18, po wybraniu połączenia internetowego nie moge zaznaczyc gdzie ma byc zapisany plik cer i key. ogólnie chciałem spróbowąc czy sie da.na 5800 raczej nie działa.nie polecam.lepiej złamać system. _________________ |
||
| pawlik18 | |
|
| u mnie ten program działa bez problemu. długi czas szukałem sposobu na wyrobienie certyfikatu a tym programem wyrobiłem go w niecałe 2 minuty. nie wiem czy działa on na innych telefonach testowałem go tylko na SE VIVAZ więc to nie moja wina że nie działa na innych telefonach ale możecie próbować. Piszcie jak komuś się uda |
||
| Eska16 | |
|
| Nie działa ta metoda na Nokii E52.Na końcu przy wyrabianiu certyfikatu pojawia się czerwony wykrzyknik.Na Nokii E51 potwierdzam działanie. | ||