|
EnviroFILE.org jest hostingiem plików, płacącym za każde pobranie pliku. Pieniądze możesz również zarabiać poprzez zapraszanie znajomych, za każdego dostajesz 5% jego zarobku. Aby cokolwiek pobrać, trzeba wypełnić ankietę - podobnie jak na ShareCash.
Dlaczego EnviroFILE jest lepsze od innych, podobnych hostingów plików?
* Nigdy nie zdobędziesz tzw. "bad download", czyli pobrania za które nie otrzymujesz pieniędzy * EnviroFILE jest o wiele bardziej rozbudowane niż inne hostingi, niemniej cały czas dodawane są dodatki ułatwiające korzystanie z serwisu * Płacą za każde pobranie, masz pewność, że otrzymasz pieniądze na czas
Parę z wielu cech:
* Wypłata już od 10$ * Różne kwoty za jedno pobranie pliku (od 0.23$ do 0.45$) * Oferta dla wielu krajów z całego świata * Pomocna ekipa oraz forum * Serwis bazuje na net30 (wypłata po 30 dniach od zlecenia zapłaty)
Kwoty za jedno pobranie pliku:
Dowód, że są wypłacalni: [znalezione na zagranicznym forum]
Osobiście mam już $ 40.71, a to tylko kasa z lutego, czyli zarobiona w pięć dni. W styczniu zdobyłem $ 89.47 w ostatnie pięć dni miesiąca (27-31). Teraz tylko czekam na przelew. Ostatnio mam mniej czasu, dlatego zarobki lekko spadły, ale jak na 10 minut pracy dziennie pieniądze są zadowalające.
DLA POLECONYCH GWARANTUJĘ 250-300 $ / MIESIĄC.