| Temat Zamknięty przez: Cantina |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Szymuś | |
|
Witam, wczoraj padł mój "cudny" w580i Już wam opowiadam co się stało i jak to się stało : Otrzymałem smsa, gdy byłem na kompie (telefon ładował się w drugim pokoju), po dwóch-trzech miutach poszedłem go odczytać, rozsunąłem telefon, ekran podzielony na 4 części (kwadraciki takie) Dwa kwadraciki po lewej całe czarne, a przez nie przebiega piękne długaśna krwisto czerwona linia, prawy u góry, jest biały, ale często miga, prawy na dole działa, ale działa tak jak by nie mógł Co jest problemem? Telefon nie spadł mi nigdzie od jakiegoś tygodnia Za porady/wskazówki piwka _________________ |
||
| lui754 | |
|
Szymuś, Wgraj Farem lub innym program soft i będzie działać Chyba że to wina mechaniczna i wyświetlacz się jebnał. Tak więc z poradników podancyh na forum możesz naprawić fona. Jeśli masz gwarancje to spokojnie możesz zanieść fon do serwisu. |
||
| Szymuś | |
|
lui754, no oddaje w poniedziałek na gwarę, tylko chce się kurde dowiedzieć dlaczego tak się stało |
||
| lui754 | |
|
Szymuś, Wiesz, Se tak ma. Mój po wyłączeniu nie chciał się już poźniej wcale włączyć. Wina tego że padł GDFS. Tak więc nie dziw się |
||
| BoRoS | |
|
Ja miałem cos takiego w samsungu e250 ale wtedy to była wina taśmy od wyswietlacza ale ja sie na niego położyłem niechcący z tego co czytałem o w580i to awaryjny telefon Jeśli to jest wina wyswietlacza to niewiem czy Ci przyjmią w serwisie .Pozdro |
||
| Gamer | |
|
Mi też się coś takiego przytrafiło w mojej starej nokii 6280 bo ją odsunołem za mocno, na początku się zdziwiłem bo nokie są znane z wytrzymałości ale w ten sam dzień kupiłem sobie nowy fon . A tydzień później to samo się stało z samsungiem mojego kolegi. |
||
| BoRoS | |
|
Wszystkie slidery są awaryjne P.S no moze nie wszystkie |
||
| Szymuś | |
|
Dobra panowie taśma i wyświetlacz poszedł się ... |
||