Temat Zamknięty przez: Cantina
Autor Wiadomość
Szymuś Zdechł ;D Napisany: 22 Mar 2009 09:01 Zdechł ;D   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam, wczoraj padł mój "cudny" w580i kod emotikony: ;) Już wam opowiadam co się stało i jak to się stało :

Otrzymałem smsa, gdy byłem na kompie (telefon ładował się w drugim pokoju), po dwóch-trzech miutach poszedłem go odczytać, rozsunąłem telefon, ekran podzielony na 4 części (kwadraciki takie) kod emotikony: :P Dwa kwadraciki po lewej całe czarne, a przez nie przebiega piękne długaśna krwisto czerwona linia, prawy u góry, jest biały, ale często miga, prawy na dole działa, ale działa tak jak by nie mógł kod emotikony: ;) Co jest problemem? kod emotikony: ;) Telefon nie spadł mi nigdzie od jakiegoś tygodnia kod emotikony: ;) Za porady/wskazówki piwka kod emotikony: ;)

lui754 Zdechł ;D Napisany: 22 Mar 2009 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Szymuś, Wgraj Farem lub innym program soft i będzie działać kod emotikony: :P Chyba że to wina mechaniczna i wyświetlacz się jebnał. Tak więc z poradników podancyh na forum możesz naprawić fona.

Jeśli masz gwarancje to spokojnie możesz zanieść fon do serwisu.
Szymuś Zdechł ;D Napisany: 22 Mar 2009 09:43   Postaw piwo autorowi tego posta

lui754, no oddaje w poniedziałek na gwarę, tylko chce się kurde dowiedzieć dlaczego tak się stało kod emotikony: :P
lui754 Zdechł ;D Napisany: 22 Mar 2009 10:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Szymuś, Wiesz, Se tak ma. Mój po wyłączeniu nie chciał się już poźniej wcale włączyć. Wina tego że padł GDFS. Tak więc nie dziw się kod emotikony: ;)
BoRoS Zdechł ;D Napisany: 22 Mar 2009 02:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Ja miałem cos takiego w samsungu e250 ale wtedy to była wina taśmy od wyswietlacza ale ja sie na niego położyłem niechcący kod emotikony: xD z tego co czytałem o w580i to awaryjny telefon kod emotikony: :) Jeśli to jest wina wyswietlacza to niewiem czy Ci przyjmią w serwisie .

Pozdro
Gamer Zdechł ;D Napisany: 23 Mar 2009 04:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Mi też się coś takiego przytrafiło w mojej starej nokii 6280 bo ją odsunołem za mocno, na początku się zdziwiłem bo nokie są znane z wytrzymałości ale w ten sam dzień kupiłem sobie nowy fon kod emotikony: :] . A tydzień później to samo się stało z samsungiem mojego kolegi.
BoRoS Zdechł ;D Napisany: 23 Mar 2009 09:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Wszystkie slidery są awaryjne kod emotikony: :)

P.S no moze nie wszystkie kod emotikony: xD
Szymuś Zdechł ;D Napisany: 06 Kwi 2009 06:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Dobra panowie taśma i wyświetlacz poszedł się ... kod emotikony: xD