| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xdomino996 | |
|
| To wiem ale mówię wgrałem 4 ale takie pozostałości pozostały _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Jaki masz telefon _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| Telefon: SE Satio Domyślam się że jakoś inaczej by trzeba było podpisać 5 czcionkę ale może ktoś sobie juz w SE z tym poradził _________________ |
||
| vivro | |
|
| No ja bez problemu. Pobrałem czcionkę od kolegi wyżej z linku. Zrobiłem ich kopie i zmieniłem nazwy i działa. Masz Hackowany soft ? | ||
| xdomino996 | |
|
ta mam wez wrzuc na serwer te 4 czcionki i daj linka tutaj albo na pw to powiem czy dziala |
||
| vivro | |
|
| Na 4 stronie w 2 poście jest fajna czcionka pobierz ją. 4 razy ją skopiuj i wklej. Żebyś miał 4 te same czcionki. Zmieniasz ich nazwy na takie s60snr s60ssb s60tsb S60ZDIGI Wklejasz do zrobionego folderu Fonts i wkładasz na karte jak w poraniku do odpowiedniego folderu nie wiem co tu jeszcze tłumaczyć. |
||
| xdomino996 | |
|
| Nie o to chodzi po prostu jak mowisz ze u ciebie dziala wszystko to chcialem abys podeslal a wtedy bede wiedzial czy czasam cos u mnie tego nie czyta. Nazwe sprawdzalem kilka razy i sie zgadza _________________ |
||
| « 1 2 3 4 5
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[x6] Zmiana czcionki |
Pytania i Problemy z telefonami | master228 | |
[Modyfikacja] Zmiana czcionki w N8 |
Modyfikacje | Jack | |
Zmiana czcionki s60v1,2 |
Pozostałe | grim | |
zmiana koloru czcionki |
Pytania i Problemy z telefonami | dragon987 | |
[S60v5] Zmiana koloru czcionki. |
Szukam | xdomino996 | |
Zmiana czcionki w systemie android |