| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| BoRoS | |
|
| Do zmiany czcionki w naszych telefonach potrzebujemy programu FontRouter (w załącznikach) i jakiejś czcionki o rozszerzeniu TTF (działają te z Windowsa). 1. Instalujemy program FontRouter w telefonie. (najlepiej w pam. telefonu) 2. Kopiujemy naszą czcionkę do folderu E:\C:/Data/Fonts (jeśli czcionkę używamy pierwszy raz to radził bym zkopiować ją na kartę pamięci a nie do pamięci telefonu, ponieważ jeśli nie zadziała to wystarczy wyjąć kartę, włączyć telefon, a gdyby była w pam. telefonu i by nie działała to niemoglibyśmy uruchomić telefonu.) 3.Edytujemy plik FontRouter.txt z folderu E:\C:/Data/Fonts i z Enable:0 robimy Enable:1 4.Restartujemy telefon. Nowa czcionka powinna być już widoczna. Jeśli wybrana przez nas czcionka jest za duża lub za mała to wystarczy w pliku FontRouter.txt zmienić ZoomRatio:100 na np. Ratio:80 (wówczas będzie mniejsza) FontRouter trzeba podpisać. Prawdopodobnie aby czcionka działała trzeba także mieć zlamany system. _________________ |
||
| marcel166 | |
|
Na mojej E50 której jeszcze nie zhakowałem poszło świetnie Aplikacje trzeba podpisać bo inaczej nie da rady :p Pozdro |
||
| mateusz89sko | |
|
| ja nie moge tegio zrobic sciagnalem FontRouter ale po zainstalowaniu nie mam tej aplikacji widocznej w instalkach czemu? a po drugie nie mam folderu font w x-plorerze ;/ | ||
| Jack | |
|
| Jaki masz telefon? Masz najnowszą wersję 1.06 ? _________________ |
||
| mateusz89sko | |
|
| posiadam nokie e65. a o wersje czego Ci codzi? | ||
| Jack | |
|
| O wersję font routera. Zainstaluj ją i napisz czy coś to zmieniło _________________ |
||
| mateusz89sko | |
|
| po zzainstalowanu mi wyskakuje komunikat ze nie mozna znalesc aplikacji zainstalowanej zrobione dziala w poradniku pisze edytuj plik fontrouter.txt. ja tego pliku nie mam Posty połączone // Jackson |
||
| Jack | |
|
| A po co chcesz edytować ten plik? Prościej jest otworzyć font router > wybrać czcionkę i uruchomić ponownie telefon _________________ |
||
| mateusz89sko | |
|
| telefon mi sir nie chce wlaczyc po wgraniu czcionki co moge z tym zrobic po napisie nokia mam bialy ekran | ||
| Jack | |
|
| Jeżeli miałeś to na karcie to uruchom telefon bez karty pamięci a jeżeli na pamięci telefonu musisz zrobić hard format aby telefon się włączył _________________ |
||
| mateusz89sko | |
|
| czcionke mialem na karcie pamieci a hard format jakk sie robi? |
||
| Jack | |
|
| W e65 format chyba robi się tylko kodem *#7370# przy włączonym telefonie ale skoro miałeś na karcie to uruchom telefon bez karty a następnie usun font routera i problem z głowy. Miałeś tak dlatego że czcionka która zastosowałeś była uszkodzona. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Zmiana systemowej czcionki w s60v3 np e51Odś. swój telefon :) |
Pozostałe | patryk-88 | |
Zmiana czcionki |
Modyfikacje | v1sioN | |
[x6] Zmiana czcionki |
Pytania i Problemy z telefonami | master228 | |
Zmiana czcionki s60v1,2 |
Pozostałe | grim | |
[Modyfikacja] Zmiana czcionki w N8 |
Modyfikacje | Jack | |