| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ziom77777773 | |
|
| Chciałbym zaprezentować modyfikację dla FP1, dzięki której można zmienić nazwę operatora w tr. gotowości. 1. Instalujemy C2Z4BIN i wgrywamy patch OpTextTrick_remoteSIM_912.rmp do !/C2Z4BIN/ 2. Instalujemy MobilHex (można edytować w X-plore, ale MobilHex automatycznie wyszukuje słowa). 3. Instalujemy jakiś dobry menedżer zadań(Jbak TaskMan lub Best Taskman). 4. Wyłączamy zabezpieczenia w SecMan'ie lub w RomPatcherze. 5. Zabijamy tr. gotowości w menedżerze zadań. 6. Odpalamy MobilHex (przy pierwszym uruchomieniu menu jest po rosyjsku, więc wciskamy prawy kl. funkcyjny i wciskamy trzecią od dołu opcję) i szukamy pliku C:/resource/apps/Idle.r27 7. Wciskamy 5 i szukamy linijki 15.0i ją edytujemy, wpisując dowolne słowo (do 12 znaków) i restartujemy telefon. Patch można dodać do autostartu w C2Z4BIN, aby po włączeniu była widoczna nasza nazwa operatora. Linki: do MobilHex Pobieranie / Download:
do Jbak TaskMan Pobieranie / Download:
do C2Z4BIN Pobieranie / Download:
do patcha Pobieranie / Download:
Testowane na N95 8gb 35.0.001 Hacked _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Do C2Z4BIN zawsze nierozłączny jest domainsrv.exe http://symbiane.pl/modyfi...exe-vt30045.htm _________________ |
||
| ziom77777773 | |
|
| Ja ściągałem RomPatcher+ wraz z tą modyfikacją która mi się automatycznie wypakowała. Słyszałem o domainsrv.exe, sorry, widocznie zapomniałem. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| ziom77777773, I do poprawnego działania MobilHex potrzebny jest PowerPythonModulePack v4.0.0 _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Pełne Efekty Kastor na Fp1 i Fp2!Efekty kastor w menu telefonu |
Modyfikacje | Jack | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Czy Google Play to coś więcej niż tylko zmiana nazwy? |
Newsy | Laki1231 | |
[N95] Jak pozbyć się nazwy operatora i daty z ekranu główneg |
Pytania i Problemy z telefonami | dami278787 | |
Zmiana nazwy aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz1407 | |
Zmiana nazwy modelu telefonu |
Pozostałe | BoRoS | |
Tylko co ósmy Polak zmienia operatora |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
[Modyfikacja] Foldery w Folderach, zmiana nazwy APPBELLE bez FP1 |