| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| gall. | |
|
| witam, chciałbym zmienić system na mojej nokii z s60v5 na ten z nokii c6. czy posiada może ktoś poradnik tudzież mógłby mnie jakoś poinstruować jak owej zmiany oprogramowania dokonać ? głównym powodem jest przede wszystkim nieumiejętność uruchomienia widgetów na nokii a czytałem na forum że można zmienić system na ten z nokii c6 i wszystko będzie śmigać. no chyba ze znacie sposób by uruchomić widgety tak by ominąć zmianę systemu.próbowałem orange coś, i nokia betalabs, ale nie chciałby działać albo po prostu instalowałem i nie wiedziałem co zrobić dalej.... z góry dziękuje za pomoc [/b] |
||
| Jack | |
|
| wystarczy pobrać soft przeportowany od nokii c6 i wgrać go do 5230 jafem lub phoenixem _________________ |
||
| gall. | |
|
| a jakieś szczegóły/opis operacji krok po kroku ? jestem z deczka ciemny w tych sprawach | ||
| Jack | |
|
| na przykład tu www.symbiane.pl/wgrywanie...0744-vt7826.htm _________________ |
||
| master228 | |
|
| a czy ja moge np. wgrać soft od 5800 do x6, czy bedzie wtedy taki dżwięk jak w 5800 _________________ |
||
| Jack | |
|
| Jeżeli znajdziesz przeportowany soft to jak najbardziej _________________ |
||
| gall. | |
|
| w przypadku niepowodzenia tudzież błędu można ratować się opcją 'hard reset'? spróbuję xP a skąd wziąć gotowego softa z c6 ? w tamtym temacie jest wszystko co potrzebne ? |
||
| Jack | |
|
| hard format nie ratuje tylko dead flashing. Soft z c6 załatw sobie sam bo ja dałem tylko poradnik co można z nim zrobić _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[5230] Częste restarty po złamaniu systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | dumel31 | |
[5230] Zmiana softu |
Pytania i Problemy z telefonami | kilerek | |
[5230] Odtwarzacz muzyki - zmiana domyślnego |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz1407 | |
Program - Zmiana Profilu = zmiana motywu!Szukam programu! |
Szukam | HolyGoalie | |
[5230] Port N97 mini (CFW Belle V2) by ThanhTungHT for 5230Spolszczona wersja portu n97mini pod 5230 |
Zmodyfikowane Firmware | kamillp | |
[5230-CFW] SuperB Edition 5230@C6 v40.6.003Autor: f3toor |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[5230-CFW] D1VERSION AIR 5230@C6 v40.6.003Autor: D1VERSE |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
Aktualizacja systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | Maniak1312 | |
Łamanie systemu a gwarancjaCzyli co zrobić, by nie tracić gwarancji. |
Hacked Symbian/Flashing | BoRoS | |