| Temat Przesunięty przez: Laki1231 |
| Co sądzisz o tym temacie? | ||
| Bardzo przydatny!! | 86% [ 57 ] | |
| Może być aczkolwiek czegoś mi brakuje. | 4% [ 3 ] | |
| Taki sobie | 3% [ 2 ] | |
| Wogóle nie potrzebny | 6% [ 4 ] | |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Gandex | |
|
Juz do tego dotarłem , ale dobrze ze mnie utwierdziles thx ) |
||
| mareq | |
|
| Witam! Jestem zielony jeśli chodzi o łamanie symbiana (chce to zrobić pierwszy raz), Moja nokia to n79 na sofcie 31.002.53.1 (mam nadzieję, że dobrze podałem). Z tego co się doczytałem to trzeba jakiś certyfikat ściągnąć (już go posiadam). Co dalej mam uczynić? |
||
| DSV | |
|
| mareq, http://symbiane.pl/lamani...loox-vt2213.htm | ||
| mareq | |
|
| Niestety nie działa mi ten sposób... próbowałem już na HelloOX 1.03 2.03 i jak juz podpisze i zainstaluje aplikację, to jak włączam program to jest Pobieranie / Download:
i nic się nie dzieje cały czas, po prostu zawiesza się i tak jakby cały czas to robi, już ponad 10 minut... W Menadżer Aplikacji -> Opcje->instalacja oprogramowania Jest ustawione na "wszystko" i sprawdzaj certyfikaty online "nie", więc powinno wszystko śmigać... @Spróbowałem jeszcze HelloOX 2.02 i jakoś poszło chyba Takie pytanie mam, czy folder Hack z karty pamięci nie powinien zostać usunięty? [ Komentarz dodany przez: Jackson: 17 Gru 2010 02:22 ] Możesz usunąć hello ox Zrestartowałem fona i już to zrobiłem, ale folder E:\hack cały czas istnieje, czy on nie powinien zostać usunięty ( coś źle poszło) a jeśli nie to czy mogę go ręcznie usunąć spod kompa przez USB? |
||
| Jack | |
|
| Możesz go usunąć. Już system masz złamany. _________________ |
||
| mareq | |
|
| Wielkie dzięki za pomoc! ;] //dałbym pochwałę ale nie wiem jak Pochwały mogą dawać tylko założyciele tematów // stankovi23 |
||
| anonim | |
|
| Hello jestem ciemny jeżeli chodzi o symbiana i jego modyfikowanie Posiadam Sony Ericssona Vivaz ma on system S60 v5 pościągałem sobie rożne aplikacje i gdy chce sobie je instalować to wyskakuje błąd o certyfikacje.... wiem ze se trzeba go wyrobić ale ja mam tych duzo aplikacji i nie chce się tyle bawić w wyrabianiem do każdej aplikacji certyfikatu... i chodzi mi oto czy jak zhakuje tego mojego sybiamna to będę mogło wgrywać wszystkie aplikacje? a jest jakiś inny sposób żeby mi przy instalacji nie wyskakiwał błąd o certyfikacje za jakie kolwiek wskazówki dziękuje |
||
| patrikos23 | |
|
| Jeżeli shackujesz to wgrasz wszystko _________________ |
||
| Jack | |
|
| ale raczej go nie złamiesz bo nie jest do złamania. Możesz podpisywać aplikacje. Jaki masz soft? _________________ |
||
| anonim | |
|
| wersja oprogramowania : (o to chodzi) 1224-4699_R2EA021 |
||
| Jack | |
|
| Soft nie do złamania _________________ |
||
| anonim | |
|
| czyli zostaje mi wyrabianie certyfikatów ? jaka jest najszybsza metoda wyrabiania tych certyfikatów? |
||
| « 1 2 3 «» 8 9 10 11 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Smartfony: jaki wybrać system? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Casaya | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Hackowanie najnowszych firmware s60v3 & s60v5 & S^3Złam Twój telefon z najnowszym softem! Aktualizacja 08.01.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |
[5230] W jaki sposób ściągnąć simlocka z sieci Plus GSM? |
Pytania i Problemy z telefonami | daanielito | |