Temat Przesunięty przez: Laki1231
Co sądzisz o tym temacie?
Bardzo przydatny!! lcap86%rcap 86% [ 57 ]
Może być aczkolwiek czegoś mi brakuje. lcap4%rcap 4% [ 3 ]
Taki sobie lcap3%rcap 3% [ 2 ]
Wogóle nie potrzebny lcap6%rcap 6% [ 4 ]
Autor Wiadomość
Jack Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 16 Wrz 2010 08:25 Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Witam.
Zakładam ten temat ponieważ wiele osób zakłada tematu typu "hack e52" itp. Chciałem zaprzestać tego typu tematom i wszystkie tego typu pytania zadawać tutaj. Chciałem aby wyglądało to tak:

Model telefonu:

*Soft:

*można sprawdzić używając kodu:*#0000#

Po zadanym pytaniu ktoś odpowiada na zadane pytanie.

Zapraszam do głosowania w ankiecie kod emotikony: ;)

Wiele odpowiedzi znajdziesz tu >>> http://symbiane.pl/sprawd...18356.htm#48099

lukasz103000 Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 16 Wrz 2010 08:52 Łamanie symbiana w E52   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam, mam z marszu taką wielką i ogromną prośbę. Mianowicie zakupiłem E52 z softem 034.001 i chciałbym go złamać, ponieważ chcę wgrać do niego patcha, który w FP2 tłumi dźwięk w aplikacji nagrywającej rozmowy telefoniczne. Taki trudny pod tym względem ten telefon;) ale trzeba mu pomóc się przełamać, dlatego też bardzo proszę o pomoc jak krok po kroku trzeba się za to zabrać.

Jack Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 16 Wrz 2010 09:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian

a dokładniej w temacie na samej górze mojego autorstwa. Innej metody nie ma.

KruszeRKinG Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 17 Wrz 2010 01:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Drodzy panowie mam pytanie jestem nowy na forum i mam omnie hd czyli samsunga I8910 czy na dzień dzisiejszy jest możliwe hakowanie symbiana w tym telefonie jeśli tak to prosiłbym o klarowne wyjaśnienie mi tego złożonego procesu jak czteroletniemu dziecku które miało trudne dzieciństwo i cięzkie zabawki. Flaszowałem już telefony np nokie n95 i nie miałem wiekszych problemów ale nie uważam sie za specjaliste w tej dziedzinie wiec potrzebuje by ktos złapał mnie za rączke i przeprowadził mnie przez ten jak że dla mnine ciemny i niebezpieczny świat nowoczesnej telefonii komórkowej. z góry dziekuje kod emotikony: :lol-sweat:
Jack Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 17 Wrz 2010 02:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Wystarczy hello ox + własny certyfikat z OPDA

Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian

KruszeRKinG Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 17 Wrz 2010 07:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Panie Jackson, wszystko było by proste ale helloox nie chce mi sie zainstalowac jest tylko komunikat ze "nie przyznany dostep do żadnej aplikacji" kod emotikony: :cry: i nie mam zielonego pojecia jak to om inąć

Jack Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 17 Wrz 2010 07:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Trzeba go podpisać http://symbiane.pl/jak-po...ian-vt15111.htm
ale najpierw certyfikat sobie wyrób :

http://symbiane.pl/jak-wy...pda-vt15097.htm

KruszeRKinG Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 17 Wrz 2010 07:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Jackson, mam podpisany ten programik Barak's signMe! (beta) przez taki o to programik a na dodatek jak chce certyfikat z http://cer.opda.cn/en/ind...mp;action=apply i wpisuje imei z tel kodem *#06# i to wpisuje w odpowiednią rubryke pokazuje mi ze złe imei kod emotikony: :/ kod emotikony: :ehh:

kwiat Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 21 Wrz 2010 02:39 Potrzebuje pomocy z nokia n96 30.033   Postaw piwo autorowi tego posta

Próbuje zrobić to metodą hellox. Niestety on nie chce mi zainstalowac RP . . . Niewiem czemu. Wszystko cacy jak byc powinno jednak nie instaluje mi sie aplkiacja RP przez co nie moge przeprowadzic hacka. Mecze sie z tym juz od ponad tygodnia i zadnych rezultatow. Samego rp nie moge zainstalowac. Nawet podpisanego... PRosze o pomoc. Bede bardzo wdzieczny

Jack Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 21 Wrz 2010 03:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Spróbuj używając i podpisując każdego hello ox zaczynając od wersji 2.03 i schodząc w dół

kwiat Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 21 Wrz 2010 09:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Kazda metoda byla sprawdzona i nie skutkuje...

Jack Zobacz w jaki sposób złamiesz Twój symbian s60v3 & s60v5 Napisany: 21 Wrz 2010 09:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam jeszcze 2 wyjścia.
1. Podpisz i zainstaluj Rom patcher lite
2. Spróbuj instalacji podpisanego hello oxa na świeżo sformatowanym telefonie [hard format]