| Temat Przesunięty przez: Laki1231 |
| Co sądzisz o tym temacie? | ||
| Bardzo przydatny!! | 86% [ 57 ] | |
| Może być aczkolwiek czegoś mi brakuje. | 4% [ 3 ] | |
| Taki sobie | 3% [ 2 ] | |
| Wogóle nie potrzebny | 6% [ 4 ] | |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
Witam. Zakładam ten temat ponieważ wiele osób zakłada tematu typu "hack e52" itp. Chciałem zaprzestać tego typu tematom i wszystkie tego typu pytania zadawać tutaj. Chciałem aby wyglądało to tak: Model telefonu: *Soft: *można sprawdzić używając kodu:*#0000# Po zadanym pytaniu ktoś odpowiada na zadane pytanie. Zapraszam do głosowania w ankiecie Wiele odpowiedzi znajdziesz tu >>> http://symbiane.pl/sprawd...18356.htm#48099 _________________ |
||
| lukasz103000 | |
|
| Witam, mam z marszu taką wielką i ogromną prośbę. Mianowicie zakupiłem E52 z softem 034.001 i chciałbym go złamać, ponieważ chcę wgrać do niego patcha, który w FP2 tłumi dźwięk w aplikacji nagrywającej rozmowy telefoniczne. Taki trudny pod tym względem ten telefon;) ale trzeba mu pomóc się przełamać, dlatego też bardzo proszę o pomoc jak krok po kroku trzeba się za to zabrać. _________________ |
||
| Jack | |
|
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian a dokładniej w temacie na samej górze mojego autorstwa. Innej metody nie ma. _________________ |
||
| KruszeRKinG | |
|
Drodzy panowie mam pytanie jestem nowy na forum i mam omnie hd czyli samsunga I8910 czy na dzień dzisiejszy jest możliwe hakowanie symbiana w tym telefonie jeśli tak to prosiłbym o klarowne wyjaśnienie mi tego złożonego procesu jak czteroletniemu dziecku które miało trudne dzieciństwo i cięzkie zabawki. Flaszowałem już telefony np nokie n95 i nie miałem wiekszych problemów ale nie uważam sie za specjaliste w tej dziedzinie wiec potrzebuje by ktos złapał mnie za rączke i przeprowadził mnie przez ten jak że dla mnine ciemny i niebezpieczny świat nowoczesnej telefonii komórkowej. z góry dziekuje |
||
| Jack | |
|
| Wystarczy hello ox + własny certyfikat z OPDA Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| KruszeRKinG | |
|
Panie Jackson, wszystko było by proste ale helloox nie chce mi sie zainstalowac jest tylko komunikat ze "nie przyznany dostep do żadnej aplikacji" i nie mam zielonego pojecia jak to om inąć_________________ |
||
| Jack | |
|
| Trzeba go podpisać http://symbiane.pl/jak-po...ian-vt15111.htm ale najpierw certyfikat sobie wyrób : http://symbiane.pl/jak-wy...pda-vt15097.htm _________________ |
||
| KruszeRKinG | |
|
Jackson, mam podpisany ten programik Barak's signMe! (beta) przez taki o to programik a na dodatek jak chce certyfikat z http://cer.opda.cn/en/ind...mp;action=apply i wpisuje imei z tel kodem *#06# i to wpisuje w odpowiednią rubryke pokazuje mi ze złe imei _________________ |
||
| kwiat | |
|
| Próbuje zrobić to metodą hellox. Niestety on nie chce mi zainstalowac RP . . . Niewiem czemu. Wszystko cacy jak byc powinno jednak nie instaluje mi sie aplkiacja RP przez co nie moge przeprowadzic hacka. Mecze sie z tym juz od ponad tygodnia i zadnych rezultatow. Samego rp nie moge zainstalowac. Nawet podpisanego... PRosze o pomoc. Bede bardzo wdzieczny _________________ |
||
| Jack | |
|
| Spróbuj używając i podpisując każdego hello ox zaczynając od wersji 2.03 i schodząc w dół _________________ |
||
| kwiat | |
|
| Kazda metoda byla sprawdzona i nie skutkuje... _________________ |
||
| Jack | |
|
| Mam jeszcze 2 wyjścia. 1. Podpisz i zainstaluj Rom patcher lite 2. Spróbuj instalacji podpisanego hello oxa na świeżo sformatowanym telefonie [hard format] _________________ |
||
| 1 2 3 «» 9 10 11 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Smartfony: jaki wybrać system? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Casaya | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Hackowanie najnowszych firmware s60v3 & s60v5 & S^3Złam Twój telefon z najnowszym softem! Aktualizacja 08.01.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |
[5230] W jaki sposób ściągnąć simlocka z sieci Plus GSM? |
Pytania i Problemy z telefonami | daanielito | |